Bericht versturen
Thuis

Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd certificaten
China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd certificaten
Snelle levering, heb ik de legering van de magnesiumzeldzame aarde enige tijd gebruikt, is de productkwaliteit veel beslag dan ik om gebruikte te kopen, is het kopend de moeite waard.

—— M. Anton Kurniawan

De verkoop is zeer professioneel en geduldig om mijn vragen te beantwoorden, is het gehele aankoopproces zeer prettig, zich verheugt op een andere samenwerking

—— M. Mike Zaudke

De goede dienst, het verkooppersoneel is enthousiast om me eraan te herinneren de nota's wanneer het verwerking van de legering van de magnesiumzeldzame aarde, eerlijk en realiable.

—— M. Peter

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd

1 2 3 4
Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd
ons bedrijf
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Hilbo
Aantal werknemers : 800~1000
Export pct : 70% - 80%

Van de het magnesiumlegering van Dongguanhilbo is meterial Co., Ltd een professionele fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van meterials van de magnesiumlegering. Wij worden gevestigd in de Provincie van Guangdong, Chang'an-de Stad van Stadsdongguan en hebben geschikte vervoerstoegang. Producten met inbegrip van: het blad van de magnesiumlegering, de bar van de magnesiumlegering, het profiel van de magnesiumlegering, de buis van de magnesiumlegering (pijp), de radiator van de Magnesiumlegering, de legeringsplaat van het Fotogravuremagnesium, autodelen, autowielen, ruimte, 3C-producten (celtelefoon, camera, computer enz.), machines productie en allerlei aluminium alternatieve levering. Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Europa en Amerika, Japan, Zuid-Korea en andere landen. Wij hebben een uitstekende reputatie onder onze klanten over de bol verdiend.

 

Ons bedrijf heeft het gieten, uitdrijving, smeedstuk, het rollen, het gieten verwerkingsproductielijn en precisie het testen materiaal vooruitgegaan. Het ook gevestigde technische en onderzoekscentrum van het magnesiumprofiel. Wij hebben professioneel technisch team en ervaren personeelsleden, voor de productie van hoge zuiverheidsmagnesium, van de magnesiumlegering uitsmelting, de productenkwaliteit van het uitdrijvingsprofiel en het testen om een betrouwbare technische verzekering te verstrekken.

 

Wij hebben de certificaten van ISO9001 en ISO14001-bereikt, en verbeteren het beheersysteem van de ondernemingskwaliteit gestandaardiseerd.

 

Wij streven het beheersprincipe van „integriteit, professionele, win-win“ bedrijfsfilosofie na, hangen de superieure kwaliteit, de opperste dienst aan, om klanten van wetenschappelijke en technologische beheersdoeleinden te voorzien. In dezelfde industrie, worden wij beschouwd als uitstekende fabrikant in de materialenproductie van de magnesiumlegering en verwerking, opvolgendeoppervlaktebehandeling, met de goede naverkoopdienst.

 

Uw tevredenheid is onze eeuwige achtervolging! Waarborgend stabiele en geschikte levering, geloofwaardige kwaliteit en de oprechte dienst, verkopen onze producten goed in zowel binnenlandse als overzee markten. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten, bent of wenst om een aangepaste orde te plaatsen, gelieve ons te contacteren. Wij zullen ons beste aan uw behoeften doen voldoen.

Productvertoning

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

AZ31B-bar

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

AZ80-bar

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

AZ91D-bar

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

AZ61-bar

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

AZ91D-plak

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

China Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

Contactgegevens
Dongguan Hilbo Magnesium Alloy Material Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Emily shi

Tel.: +86 13714725615

Fax: 86-0769-82385085

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)